Преглед на ютията VITEK VT-1229

Спецификации
Отзиви за ютията VITEK VT-1229
Ползи
- Изглажда се от първия път, няма нужда да шофирате напред-назад.
- Вертикалната пара наистина работи. Аз лично не го очаквах, но ризите могат да се гладят просто на закачалка
- Има автоматично изключване. Проверен - работи
Недостатъци
- Плъзга се малко по-зле от бившия ни Tefal, но като се има предвид, че Tefal не изглади нихрома за първи път, тогава можете да затворите очите си за това
Коментар Никога не съм знаел как да гладя като мъж. С това всичко е лесно, купих го, защото продавачът похвали подметката и функционалността, мислех, че карат над ушите ми, но се оказа наистина добро, както разбирам, изглажда се добре поради факта, че подметката се нагрява равномерно и факта, че регулирането е електронно. Като цяло съм доволен, още повече, че е по поръчка на стария ми Тефал, а откъм качество на гладене този Vitek наистина е по-добър! Пазарна икономика eptAnonim, 2012-08-13Рейтинг 5
Ползи
- Красиви, добри материали на тялото, подметки. Достатъчно голям резервоар за вода. Автоматично изключване във вертикално и хоризонтално положение.
Недостатъци
- Все още не съм го намерил. Зареждам само с дестилирана вода, няма запушвания, следи от накими и кафява мръсотия!
Коментар Купих преди нова година. Аз се галя, нямам доверие на жена си, защото придирчив в гладенето на ризи, почти аксиларни кръгове. Много доволен. От самото начало купих дестилационна бутилка за 5 лита за 90 рубли в магазин за автомобили. Жена й я завлече в кухнята (пием вода от подобни бутилки) и я пусна да пие чай. Купих отново бутилка. За един месец ежедневно гладенечифт панталони и ризи, водата в бутилката беше почти свършила. В чучура, където се излива вода, има цилиндричен патрон с определен филтър - изхвърлих го, т.к. Наливам само дестилирана вода и пречи на бързия залив. Хареса ми регулирането на отоплението на подметката. Пръскачката за вода отпред пръска вода директно върху муцуната пред чучура, което е доста удобно. Хареса ми, че при минимална температура на един кръг при гладене на панталони и рокли от синтетика влиза регулируемо количество пара, гладенето на синтетика и вълна става на момента. При гладене на памук (основно ризи) пускам температура на три топки и максимална пара - глади идеално. Не изпитвам психологически дискомфорт от надписа Vitek върху кутията :)igor-shmakov, 2013-02-27Рейтинг 5
Ползи
- Мощна пароструйка
- плъзга се добре
- Загрява бързо
Недостатъци
- Понякога водата тече през подметката
Коментар Избрах по-мощна ютия, т.к Всеки ден идвах да гладя ризите на съпруга ми на работа, така че беше необходимо процесът да протича бързо и ефективно. Продавач-консултантът го препоръча. И новост, и отлична подметка, и най-евтината с такава мощност на парата. Консултантът не ме разочарова. Всичко е наред. Роднина дойде преди няколко дни, полудя от властта му, въпреки че самата тя е любител на добрите домакински уреди. Наливам вода от филтъра. Понякога по някаква причина водата изтича през гладещата плоча, но най-вероятно това се дължи на факта, че ютията все още няма време да се нагрее до 100% и има максимално подаване на пара.Аноним, 2013-05-18Оценка 5
Ползи
- Отне по-малко от година.
Недостатъци
- Променям рецензията сислед почти година работа от пет звезди до една.
- Същността е проста - водата тече от всички отвори. Дори когато ютията просто стои, мястото на дъската за гладене се мокри под нея. Наистина може просто да те убие при следващото гладене - ръката е постоянно мокра и напрежението е около 220V, опасно е да се шегуваш с него.
- Нещо друго стана с покритието, защото някак започна да лепне по тъканите при гладене. Не е ясно защо покритието се замърсява, поради това развалих някои неща. Тогава подметката му се почиства лесно, но нещата трябва да се перат поради това.
- Работя с него абсолютно без големи натоварвания, но се оказа доста слаб за теста на времето. Дори за една година не беше достатъчно, той го хвалеше твърде много.
Коментар
Буренин Николай, 2014-04-13Оценка 1
Ползи
Недостатъци
- функционална неадекватност
Коментар Купих този артикул без да прочета отзивите. Всичко би било наред, но не е възможно да се глади с това устройство. Просто не се плъзга по повърхността. Като шкурка. Не разбирам как е възможно такова чудо. Не можете да купите!Чинаков Владимир, 2014-09-22Рейтинг 1
Ползи
- Много мощен и загрява моментално! Голям резервоар за вода от 400 ml и огромно количество пара - няма да намерите повече за тази цена. Максимално стаята става като парна баня)))
- Предлага се със съд за наливане на вода
Недостатъци
- Режимът на подаване на пара по паспорт работи само при максимална температура 3+. Но на двойката, не, не се получи преди покупката, никой не пише в рецензиите и това също не е в характеристиките. Решава се като настроите парата наполовина и не обръщате внимание на капките, които понякога се появяват. Изглеждасистемата за защита от капки е доста примитивна.
Коментар Добро желязо за цената си (взех го за 800 рубли). Не мога да оценя качеството на плъзгане, равномерността на загряване на подметката, наличието на филтър и други украшения - аз съм мъж и просто трябва да гладя =). Жалко, че не пуска пара на ниски температури като другите ютии, но освен това е добра.Трофимов Александър, 2013-10-12Рейтинг 4