Бягаща пътека Torneo Sprint T-111

бягаща

torneo

За да помогнете за добра фигура

Парчето ми излезе една стотинка, може би съм го взела от ръцете си и то съвсем спонтанно. Не съм търсил конкретен модел, единственият критерий беше оптималната комбинация от цена и качество. Ето защо, когато реклама за продажба на писта за минимална цена хвана окото ми, реших да рискувам и да закупя този симулатор за себе си.

Защо механично? Елементарна цена. Струва няколко пъти по-евтино от електрическото, освен това заема сравнително малко място.

По време на употреба не се превърна в закачалка за дрехи. Който иска ще го направи. Но не мога да кажа, че го правя редовно. Ходя с бързо темпо около 3 пъти седмично за около 40 минути. По датчици за това време минавам около 1,5 км. След 15 минути на пистата, тениската може да бъде изцедена. Веднага ще кажа, че бягането по механична писта е доста проблематично, защото вие сами трябва да натиснете платното и това отнема много усилия. Усещане, сякаш бутате количка нагоре.Това не е бягане, а бързо ходене. Беше особено трудно по навик. Първият път издържа само 10 минути ходене. Но с времето увеличих времето до 40 минути. Първите резултати бяха видими след една седмица употреба, загубих почти 1,5 кг. И или казват истината, че по време на спортни натоварвания се произвежда хормонът на радостта, или просто вълнение, но след часовете винаги оставам в страхотно настроение и усещам приятна лекота.

Друг плюс на механичната пътека е, че можете да я поставите на всяко място, дори на балкона, а не в зависимост от местоположението на гнездата.

Най-добре е, ако е възможно, да практикувате сутрин, преди хранене.

По-конкретно, за този модел можете да промените ъгъла на платното.Има и режими на трудност от 1 до 8. Сензорът показва пулса, времето и разстоянието. Можете да персонализирате програмата поотделно, но аз не я използвам.

Приятен бонус се оказа, че в режим на готовност сензорът показва температурата в стаята.

От минусите - платното постоянно се движи в различни посоки, необходимо е да се регулира, затегнете гайките. Когато по време на час платното се плъзга в определена посока и ме мързи да го коригирам, просто се приближавам до ръба, където платното се е преместило за известно време и заема правилната позиция.

Също така не препоръчвам механична писта за хора с възпалени стави.Поради факта, че платното трябва да се задвижи само, ставите се натоварват много.

Като цяло, след като претеглих всички плюсове и минуси, останах доволен от пистата. Не съжалявам за покупката откакто го използвам!

Надявам се моят преглед да ви помогне да направите своя избор! Късмет!