Сешоар VITEK VT-2510

Ревюта на VITEK VT-2510

Недостатъци не работи, или брак

Коментар При полагане, когато завъртите устройството в ръцете си, нещо пука вътре и работи с прекъсвания: понякога духа, понякога не духа. Подозирам, че на мястото, където се върти кабелът, някои контакти се отклоняват. Време за използване 1 път. Днес ще го нося на сервиз, губя време и пари!

Предимства Винаги използвам сешоар и четка. Използвам го от малко повече от година, ежедневно на коса с дължина до раменете. Удобно, бързо. Единственият минус беше, че кабелът се въртеше много зле, в резултат на което се счупи и сешоарът отиде в неработещо състояние. Няколко пъти се изключваше поради прегряване. Струва 1000 рубли, за тези пари нямам оплаквания срещу производителите.

Коментари Винаги използвам сешоар и четка. Използвам го от малко повече от година, ежедневно на коса с дължина до раменете. Удобно, бързо. Единственият минус беше, че кабелът се въртеше много зле, в резултат на което се счупи и сешоарът отиде в неработещо състояние. Няколко пъти се изключваше поради прегряване. Струва 1000 рубли, за тези пари нямам оплаквания срещу производителите.

Предимства Отличен сешоар-четка. Препоръчвам да купите

Недостатъци Не и не може да бъде

Недостатъци Комплектът дюзи не отговаря на описанието. Два кръгли накрайника, но без накрайник с гребен.

Коментар Хареса ми четката за сешоар.

Предимства Диаметърът на четката е точно за придаване на обем на къса коса; самата четка е направена така, че косата да не се изплъзва и да не се заплита; 2 скорости на горещ въздух + позиция без нагряване; много удобен кабел, не се усуква, т.к. движи се свободно; плюс 2 допълнителни дюзи

Недостатъци Все още не е намерен

Коментари Много съм доволен от покупката

Предимства Удобен, бърз, има 3 дюзи (ползвам и трите последователно).

Недостатъци Дюзата се нагрява при продължителна употреба, но това не е критично.

Коментар Отне ми много време да свикна как да държа сешоара и да суша косата си. Понякога косата се заплита. Идеален за каре

Предимства Отлична стойност за парите, много лесен за инсталиране

Предимства Цена, монтаж, мощност

Недостатъци Няма. Но интересен факт: имам стар сешоар, с мощност 1800, шуми по-малко от този.

Предимства Отне ми много време да избера сешоар. Най-накрая реших и го купих. И тя не съжаляваше. Изхвърлете сешоара.

Коментари Полагането стана много по-лесно. Много е удобно, че кабелът се върти

Плюсове Добра четка. Използвам го от няколко седмици и много ми харесва.

Коментар Добри неща. Оформям косата си бързо. Спрях да ползвам сешоара.

Предимства Оптимално тегло Дюзи без метални части Подаване на студен въздух Дизайн

Коментар Отлично за издърпване на пухкави порести коси