Маша за коса VITEK VT-2507

маша

Бюджетен вариант за перфектни къдрици

Всеки знае от първа ръка колко трудно е да се съберем за важен тържествен ден! И ако все още не можете да поправите нищо на главата си, тогава това е катастрофа!

Тази година моята стара "съветска" маша реши да се сбогува с мен и единственото решение беше да си взема нова. Но тъй като бюджетът ми беше ограничен, изборът беше ограничен.

Спрях се на маша Vitek VT-2507 GD. Тя излезе при мен в района1500r.

Така че се прибрах вкъщи със същата мисъл.

Връщайки се у дома, се уверих, че незабележима маша с 5 режима на нагряване. Но това, което тя прави с косата си, е просто чудеса))

Вижте сами. И това беше направено от майка ми (счетоводител по професия, която няма качества на фризьор) за 1,5 часа.

В края на ревюто ще оставя метод за навиване на къдрици, който ще издържи до следващата сутрин.

Сега нека разгледаме по-отблизо пинсетите.

Нищо не привлича вниманието дизайн. Изработен в златен цвят.

Както казах, има 5 режима на отопление, като всеки от тях е маркиран с червен светлинен индикатор.

За детска коса използвах първите 3. Те не пържат много косата, а леко я нагряват, поради меката структура на детската коса се получават леки къдрици.

Последните 2 са просто огнени. Тежката коса на възрастен свети за секунди.

Използвам предимно режим 4. Ако времето изтече, включвам 5 и след 30 минути съм Рапунцел)

Много удобен дълъг кабел, стига до най-долните контакти. Веднъж случайно оставих включената щипка на телта, за щастие не се разтопи. Пробното шофиране е неуспешно)

Удобна стойка. Лесно се спуска с един пръст, без да се удрясамата работна повърхност.

По принцип, според външни признаци, всичко.

Единственият недостатък е самата работна повърхност.

Това е обикновен метал, който не е покрит с никакъв "щадящ" слой за косата. Тоест не бих го препоръчал за ежедневна употреба. Разбира се, за такава цена, само мечтайте за това)

Но за употреба на всеки няколко месеца бих ви посъветвал.

Трябва да се отбележи още един плюс. Самият производител дава гаранция от 1 г. Похвално е. Нашият местен магазин за такава техника дава гаранция от 6 месеца (и не им пука какво пише в закона).

Е, както обещах, постепенно ще разкрия тайната на перфектните къдрици.

1. Първо трябва да загреете правилно щипките, не можете да започнете да работите, загрявайки щипките до средно, след това не очаквайте добър резултат.
  2. Докато клещите се затоплят, е необходимо да изсушите косата правилно, мокрият кичур ще се развие бързо.
  3. След това срешете добре косата си и напръскайте с овлажнител или термична защита. Нямах термозащита под ръка, нанесох овлажняващ серум Kapous

Ако следвате всички тези стъпки правилно, ще получите идеални леки къдрици.

На тези, които казват, че „Имам тежка коса, нищо не държи, след 30 минути вече всичко е готово.“ И аз така си мислех, докато не пробвах този метод. Основната грешка - след като завъртим къдрицата, веднага я подстригваме, без да я оставяме да изстине, и под тежестта на косата тя се изправя.

P.S Наричам домашен лак лак, закупен в обикновен магазин (тафта, чиста линия, чар, лонда.) Нямам нищо против, но за къдриците това не е най-добрият вариант.

Ако имате въпроси, питайте, с радост ще отговоря!

СНИМКА С ЕТАПИ НА КЪДРИЦИЩЕ ПУБЛИКУВАМ МАЛКО ПО-КЪСНО! ВИЗУАЛНО ЩЕ Е ПО-ЯСНО