Хобито ми е да сглобявам двигателя Pannonia T5
Ще пиша малко за моето хоби, това е мотоциклет Pannonia T5 от Унгария. Това копие се появи в съветската търговска мрежа през 1974 г. Разбира се, това не е върхът на технологичността, но е напълно оригинално устройство с нестандартни дизайнерски решения, някои от които са много удобни и практични дори в съвременни условия! Прилагам снимки от процеса на разглобяване на двата двигателя и сглобяване на мотоциклета!
Като цяло има още много работа, включително внасяне на красота и придаване на оригинален вид, но засега регистрационни действия и напред!
Коментари 41
Без нищо — това е универсален печат. Току-що дойдох в магазин за продажба на лагери, ремъци и семеринги, казах размерите, които ми трябват, дадоха ми семеринги, купих ги и отидох да ги монтирам.
Здравейте, кажете защо сложихте семеринга в дистанционера между лагерите на коляновия вал?
Интересни записи! Мина и през "Капчица" и 638, като ги възстанови, отлична техника! Веднъж, по време на разрушаването на къща, видях силуета на съветски мотоциклет с опърпан живот и веднага се сетих за Панония, т.к. Тогава не видях нищо подобно. Собственикът в началото дори не искаше да ми позволи да снимам продажбата и не искаше и да чуе. Но тогава все пак ми позволи да направя снимка. Така че цилиндърът Java-250 беше отегчен за бутала от Панония, о, и самолетът се оказа!))
Как настроихте съединителя? Завъртам този винт на кутията, завъртам винта на жилото, ако преди беше необходимо само да се натисне съединителя, за да се върти колелото, сега крачето на кик стартера кара колелото да се върти
Четох го в една книга, не помнякак, но както е написано там - и го настройте. Има няколко нюанса, има грешка в каталога на частите и корковите дискове на съединителя трябва да са още един! Второто е, ако се използват нови кабели, тогава при външна прилика дължината им очевидно е различна и трябваше да запоявам кабелните глави и да коригирам дължината.
Не съм се занимавал с реставрацията. Моят роден кабел стисна съединителя, когато воланът беше завъртян наляво, и го замених просто с кабел от скутер или от алфа с обтегач. Между другото, не мислех за книгата, търсих нещо в нея няколко пъти преди това и ме разочарова). Колкото до дисковете, най-вероятно все още имам фабричен комплект.
Сигурно има две-три книги и то различни, има и статии от сп. "Зад волана" и има инструкция за употреба, във всеки един от изброените източници може да намериш нещо полезно.
А има и дядо в града със същия жив мотор. Така че точно сега ще стрелям в кухата и ще се закълна
Моля да ми кажете номерата на семерингите за коляновия вал и кутията ще съм много благодарен
Не ги помня от паметта, има много сканирани каталози на части, те показват позициите на маслените уплътнения в диаграмата и техните размери.
Здравейте, моля, кажете ми, артикул номер 5 (ограден в червено) има две вдлъбнатини, едната е малко по-дълбока от другата, как да го поставя правилно, с голяма вдлъбнатина нагоре или надолу?
Ще погледна през уикенда, ако се сетя.
Благодаря за разбирането, много малко са хората, които са готови да помогнат дори и със съвет!
Аз самият също попитах мои приятели и активни фенове на марката. Честно казано, не си спомням много, вероятно са минали 3 години от ремонта на мотоциклета, вероятно ще ви кажа каквото мога.
Ще се радвам на всекисъвет!
Здравейте, виждам, че сте имали и място за закрепване на скоростомера, имам два двигателя и на двата също има проблем, изтръгнат на месо, може ли да ми кажете защо се получава този проблем?
Ако не следите напрежението на веригата, поради нейното разтягане на изхода от задвижващото зъбно колело, тя се сгъва и задръства в задвижването на скоростомера, разкъсвайки част от крепежните елементи.
Федор Добър ден. Бихте ли ми казали как да настроя запалването на Pannonia правилно.Сглобих двигателя, искрата е отлична, настроих я в контактните прекъсвачи, както в ръководството 0,4 mm, но забелязах, че контактите се отварят много преди TDC.Доколкото разбирам, това е по-ранно запалване?
Добре, Иля. Искрата в Панония е наистина отлична, тъй като в веригата на първичното запалване, според резултатите от моите измервания, напрежението достига 36 волта, като цяло по много причини електрическата верига на Панония е много успешна за времето си. Що се отнася до регулирането на запалването, в допълнение към празнината е необходимо също да регулирате оловото чрез завъртане на основата, за фина настройка препоръчвам да премахнете капака на цилиндъра, както е на моята снимка. Изпреварването на запалването трябва да бъде 3,0+/-0,3 mm към T.M.T. Процедурата за настройка е описана тук vk.com/album-35427404_152832948
Благодаря много. Много полезна литература.